Nahkiaiskeitto

Nahkiaiskeitto

Ainekset

500 g keitettyä nahkiaista
1 lanttu paloina
1/2 l vettä
1/2 kg kuorittuja ja paloiteltuja perunoita
1 porkkana paloina
1 hienonnettu keltasipuli
1/2 l maitoa
ruohosipulia
2 tl suolaa
valkopippuria

Keitä lanttua noin viisi minuttia suolavedessä. Lisää perunat, porkkanat ja sipuli.

Keitä kypsiksi, lisää maito ja pieneksi paloitellut nahkiaiset, mausta ja kiehauta.

Ripottele päälle silputtua ruohosipulia ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua pehmeän leivätn, esimerkiksi Kukkolaforsenin puolukkalimpun kera.

Resepti: Margit Spolander / Tornionlaakson ruokakulttuuri
Kuva: Valokuva Manne Stenrosin kuvasta teoksesta Tornionlaakson ruokakulttuuri