Tule mukaan!

Tule mukaan!

Rento kesäpäivä koskella? Lippokalastuksen kokeilu? Herkullista varrassiikaa? Kannatusjäseneksi yhdistykseen? Perinteen suojelemiseen voi osallistua monin tavoin.

Tornionjoen koskikalastus halutaan pitää elinvoimaisena ja varmistaa perinteen siirtyminen seuraaville sukupolville. Siihen on monenlaisia keinoja.

Sinä, jolla on juuret Kukkolankosken, Matkakosken tai Vuennonkosken apajapaikkojen ympärillä, voit olla ylpeä siitä, että Tornionjoen koskikalastus on osa sinun omaa kulttuuriperintöäsi.

Sinä, jolla on juuret muualla Tornionjokivarressa, voit olla ylpeä Tornionjoen koskikalastuksesta, sillä se on osa Meänmaan ja Tornionlaakson kulttuuria ja siten osa sinun omaa kulttuuriperintöäsi.

Sinä, jolla on juuret muualla, voit myös olla ylpeä Tornionjoen koskikalastuksesta, sillä se on osa kahden maan yhteistä kulttuuriperintöä ja siten osa sinunkin omaa kulttuuriperintöäsi.

Sinä olet tervetullut mukaan vaalimaan omaa kulttuuriperintöäsi sinulle sopivalla tavalla, sillä tapoja on monia. Voit viettää vaikka rentoa kesäpäivää koskella hyvän ruuan ja kulttuurin parissa tai kokeilla lippokalastusta ja varrassiian valmistusta. Kerro, millä tavalla sinä haluaisit olla mukana ottamalla meihin yhteyttä.

Sinä, yhteisösi ja yrityksesi voivat liittyä nyt tai myöhemmin ProSiika ry:n varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi mukaan vaalimaan Tornionjoen koskikalastusperinnettä ja tukemaan sen Unesco-matkaa. Yhteisöjäsenet saavat logonsa esiin tälle sivulle ja jäsenillä on pääsy intranettiin.

Jäsenmaksut:
Yksilöjäsenyys: 10 € / vuosi
Yksilön ainaisjäsenyys: 100 €
Yhteisöjäsenyys: 50 € / vuosi
Yhteisön kannatusjäsenyys: 200 € / vuosi

Ota yhteyttä!

Jaakko Heikkilä
ProSiika ry:n puheenjohtaja
+358 40 0398244
studioblue@co.inet.fi